Knokke-Heist bezoeken als toerist?

RKFC investeert in jeugdmanager Sven Cnudde en nieuwe flankverdediger Carlo Damman

Het bestuur van Royal Knokke Football Club heeft speler Carlo Damman aangetrokken om de 1ste ploeg in 2de klasse Amateur te versterken. Hij tekende een contract voor anderhalf jaar bij Blauw-Wit.  De flankverdediger genoot zijn jeugdopleiding bij Zulte-Waregem en speelde de afgelopen 6 seizoenen bij KSV Roeselare. Er staan meer dan 135 wedstrijden in 1B op zijn teller. RKFC wil ook zijn jeugdwerking naar een hoger niveau te tillen. Om die reden stelde de club Sven Cnudde aan als jeugdmanager. Met veel ambitie, passie en goesting gaat hij de uitdaging aan. Hieronder stelt Sven Cnudde zich persoonlijk voor aan het voetbalminnend publiek van Knokke-Heist

Jeugdmanager Sven Cnudde

“Mezelf voorstellen is voor heel wat mensen binnen de club  niet nodig. Sommigen ken ik vanuit mijn verleden als jeugdtrainer bij o.m. Varsenare, Jabbeke, Cercle en Club Brugge, anderen leerde ik kennen tijdens verschillende trainersopleidingen die ik gaf of die we samen volgden.

Supporters van de Belgian Red Flames weten wellicht dat ik als keeperstrainer deel uit maak van de technische staf, andere spelers en ouders kennen me dan misschien weer als organisator bij SoccerFun voetbalstages. Voor de grootste groep mensen (of toch zeker de sporttechnici) tenslotte zal mijn naam niet onbekend klinken vanuit mijn rol als provinciaal coördinator voor Voetbal Vlaanderen. De job die ik na 10 jaar inruil voor dit ambitieus project. Ik kijk ernaar uit om de komende weken en maanden kennis te maken met jullie allen en met de volledige RKFC-werking om nadien stapsgewijs, met hier en daar een tempoversnelling, het jeugdbeleid verder te laten bloeien in functie van elk individu” besluit Sven Cnudde.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter