Knokke-Heist bezoeken als toerist?

HANGAAR trapt zijn werking in De Marge af!

Op zaterdag 10 oktober 2020 gaat HANGAAR, het nieuwste project van jeugdclub ‘t Verzet, voor het eerst van start in hun vaste werkplaats in De Marge. Iedere zaterdag stelt HANGAAR zijn deuren open voor alle jonge creatievelingen, handige Harry’s, slimme techwizards en nieuwsgierige enthousiastelingen. Jongeren zijn welkom om zelf aan de slag te gaan met hun eigen projecten, ondersteuning te zoeken bij ervaren makers of hen te laten prikkelen door een gevarieerd aanbod aan workshops. 

HANGAAR trapt zijn werking onmiddellijk af door vanaf 10 oktober aan de slag te gaan met een eerste workshopreeks. Iedere zaterdag kunnen enthousiastelingen hun eigen skateboard bouwen in de werkplaats. Zo maken ze een houten mal, stellen hun deck samen en tonen hoe je je eigen board kan opfleuren. Stap voor stap begeleiden ervaren jonge makers iedereen die zin heeft om zijn handen uit de mouwen te steken. Voor je het zelf beseft, cruise jij met jouw eigen gemaakte board door Knokke-Heist! 

Zijn skateboards minder je ding? Kom dan je eigen T-shirt bedrukken, leef je uit op onze pc of experimenteer met de 3D-printer. Kortom: er zijn geen redenen om niet te komen naar HANGAAR! 

Om het allemaal coronaproof te houden, wordt het aangeraden je op voorhand in te schrijven. Neem zeker een kijkje op de facebookpagina en Instagram van HANGAAR voor meer info en de reserveringslink. 

Of kom eens langs bij Jeugdclub ‘t Verzet! 

 

Info:     HANGAAR: Edward Verheyestraat 16, 8300 Knokke-Heist (De Marge) 

            Evenementpagina:              https://www.facebook.com/events/248093186557225/ 

            Facebook: https://www.facebook.com/HANGAARtvrzt/ 

            Instagram: @hangaartvrzt 

            openingsuren: Zaterdag van 14u-19u 

  

            ‘t Verzet: duinenwater 45, 8300 Knokke-Heist 

            Facebook: https://www.facebook.com/tverzet/ 

            Instagram: @jeugdclubtverzet 

            openingsuren: woensdag, vrijdag en zaterdag van 15u-19u 

  

Met steun van departement Jeugd en Cultuur van Vlaamse Overheid en het gemeentebestuur van Knokke-Heist. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter