Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Dienstencentrum Den Hoek in Westkapelle heropend

In het dienstencentrum “Den Hoek”, op de hoek van Herenweg en Westkapellestraat, kan iedereen weer genieten van vers bereide warme maaltijden aan een democratisch tarief. Deze moeten minstens 2 dagen op voorhand gereserveerd worden via T 050 62 58 27. Het middagmaal wordt opgediend om 12 uur.   

 

De medewerkers van Curando vragen met aandrang om zowel in je privésituatie, als tijdens het bezoek de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Ontsmet regelmatig je handen en hou 1,5 m afstand. Het is ook aangewezen om een mondmasker te dragen wanneer het principe van “social distancing” niet kan gegarandeerd worden.  

 

Binnenkomen verloopt via de toegang in de Herenweg. Aan de ingang ligt er een registratieformulier waarin je je naam invult bij ieder bezoek. Een medewerker begeleidt je naar je tafel. Je jas hang je aan je stoel. Het dienstencentrum vraagt om niet langs te komen als je griepsymptomen vertoont zoals koorts, hoesten, geur- en smaakverlies, vermoeidheid, keelpijn, hoofdpijn, …. of als je covid-19 positief getest bent. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter