Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Aanvraag omgevingsvergunning voor aanleg van 4de fase bedrijventerrein ’t Walletje in Westkapelle ingediend

Op 14 juli 2020 heeft AGSO de omgevingsvergunning ingediend voor de realisatie van het bedrijventerrein ’t Walletje fase 4. De aanvraag omvat de aanleg van rioleringen en wegenis, maar ook de aanleg van een buffervijver, parkzone en een fietspad dat het dorp van Westkapelle zal verbinden met de ziekenhuissite. 

Openbaar onderzoek 

Deze procedure voorziet een openbaar onderzoek, waarbij je, indien gewenst, de dossierstukken kan inkijken. Dit onderzoek start op donderdag 15 oktober 2020 en loopt tot 15 november 2020. Het dossier kan je via het publieke omgevingsloket (https://omgevingsloket.omgeving.vlaanderen.be/publiek/?openbaaronderzoek) of ter plaatse op het gemeentehuis inkijken.  

Ruimte voor 20 lokale ondernemers 

Dankzij de realisatie van dit project creëert AGSO ruimte voor meer dan 20 lokale ondernemers. Aan de hand van objectieve criteria wordt voorrang verleend aan lokale startende ondernemers. Vanwege een grote vraag naar bedrijfspercelen is het terrein van bijna 4 ha al volledig toegewezen. Het begin van de infrastructuurwerken is voorzien in maart van 2021.  

Wil je meer informatie over het project Walletje 4? Neem dan een kijkje op https://www.agsoknokke-heist.be/stadsontwikkeling/t-walletje-fase-4-2 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter