Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Knokke-Heistse flapuit Eva Brackman schittert in Boer Zoekt Vrouw

In het VTM-programma Boer zoekt Vrouw is de 32-jarige paardenpensionhouder en akkerbouwer Dries Claeys uit Zuienkerke op zoek naar de vrouw van zijn dromen. De Knokke-Heistse Eva Brackman, dochter van Pascal Brackman en Ria Dogimont is één van de jongedames die Dries heeft uitgenodigd op zijn boerderij om nader kennis te maken. De 24-jarige Eva, van opleiding kleuterjuf en gepassioneerd door musical en theater manifesteert zich als een spontane spring-in- ‘t - veld die boer Dries meteen op zijn paard durft zetten. De Westkapelse uit de Boomgaarden is duidelijk niet op haar mondje gevallen en heeft haar boer al recht voor de raap laten weten dat hij gerust wat meer diepgang in zijn relatie mag steken. (zie video)

Liefde gaat door de maag, ook bij dames...

Eva die deze zomer nog werkzaam was in het toprestaurant Caillou in Heist en dus over de nodige culinaire ervaring beschikt, was wel danig gecharmeerd door de lekkere tagliatelle met scampi’s die Dries voor zijn vrouwelijk gezelschap had bereid. Blijkbaar gaat ook bij dames de liefde soms door de maag.... Hoe ze begon aan dit agrarische avontuur en wat we nog allemaal mogen verwachten, vertelt dit sympathiek spraakwatervalletje hieronder.

Corona stak stokken in de wielen

“Ik zag een reclamefilmpje op Facebook van boer Dries uit Zuienkerke die een vrouw zocht. Gezien ik als vrijgezel door het leven ga vond ik het wel een uitdaging om mee te werken aan het programma Boer zoekt vrouw, “ verklapt Eva. “Er werd gevraagd een brief te schrijven naar de betrokken boer. Dries zag er een sympathieke kerel uit en ik schreef vol enthousiasme mijn brief. Ik had ook niets te verliezen. Dries koos mijn brief uit de massa correspondentie die hij mocht ontvangen. Ik werd begin maart gecontacteerd door VTM om deel te nemen aan het programma Boer zoekt vrouw. Ik was verrast dat ik geselecteerd werd en twijfelde geen moment. De opnames zouden plaatsvinden in juni maar corona stak plots stokken in de wielen” kwebbelt Eva er lustig op los.

Opnames in augustus

“Eind juni werd ik opnieuw gecontacteerd dat er gestart zou worden eind augustus met de opnames. Ik maakte me meteen vrij voor de opnameweek eind augustus. Inmiddels wist niemand in mijn omgeving van mijn selectie. Hoewel ik graag vertel, kon ik dit aan mijn omgeving goed verzwijgen. Mijn ouders wisten pas enkele dagen voordien dat ik zou deelnemen aan het programma” ratelt de Westkapelse maar door.

Fijne week met Dries

“Eind augustus werd het programma opgenomen. Het spreekt vanzelf dat ik hierover niets kan en mag vertellen hoewel velen vragen hoe het afloopt. Ik krijg van vele mensen de opmerking dat ik echt mezelf ben. Ik vond de opnames leuk en heb een fijne week doorgebracht met Dries en de andere kandidaten. Ik nodig iedereen uit op te blijven kijken hoe het afloopt. Of ik een boerinnetje word of toch verder een professionele loopbaan in het onderwijs zoek, dat kom je in de volgende aflevering misschien al te weten”, gniffelt guitige Eva mysterieus.

Onverbeterlijke curieuzeneuzen, zoals bv. warme bakker Kristof Van Haecke in de Dorpsstraat van Westkapelle, stemmen dus maandagavond 19 oktober 2020 om 20.40 uur best af op VTM voor Boer Zoekt Vrouw....

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter