Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Love Bike and Run

Op zondag 16 februari 2020 gaan geliefden en vrienden als duo de uitdaging aan om samen 14 km te lopen en te fietsen op het strand van Knokke-Heist. Een ontspannende tocht met zand tussen de tenen, de haren in de wind, een verrassend snuifje urban trail, een inspirerend snaartje klassiek en een praktische proef als extra pigment.

Er is één iemand van het duo die loopt en één iemand van het duo die fietst met een mountainbike. Wisselen van functie is toegestaan, andere galanterieën aangeraden. Elk duo heeft een verplichte gezamenlijke doortocht op 2 controlepunten en aan de aankomst.

Het wedstrijdsecretariaat is gelegen in turnzaal van het Sint-Bernardusinstituut dat voor de gelegenheid omgetoverd is tot een romantische valentijnssetting met sfeervolle verlichting, cavabar, muziekoptreden …

De start van deze amoureuze belevenis is voorzien om 11 uur op het grasveld van het Sint-Bernardusinstituut.

Na de Love Bike & Run kunnen lekkerbekken voor slechts € 14 per persoon culinair genieten van 3 pastagerechtjes (keuze uit carbonara, bolognese of pesto).

Online inschrijven is mogelijk via www.lovebikeandrun.be tot en met dinsdag 11 februari 2020.

Als je inschrijft voor 30 januari bedraagt de voorinschrijvingsprijs € 14 per duo (inclusief gepersonaliseerd borstnummer). Vanaf 31 januari betaal je € 20 per duo (zonder gepersonaliseerd borstnummer).

Info:

Sportdienst Knokke-Heist

E Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist

Tel 00 32 (0)50 630 480 lovebikeandrun@knokke-heist.be  

sport.knokke-heist.be

Klik hier voor meer informatie over de Love Bike and Run.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter