Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Sociale kruidenier ‘t Schap en recyclagepark sluiten de deuren

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving sluit de sociale kruidenier ‘t Schap  in de de Vrièrestraat 22 nu toch zijn deuren. Het Sociaal Huis heeft zijn klanten verwittigd dat de bedeling van voedingsmiddelen op de 1ste en 3de donderdag voorlopig wordt opgeschort omdat de veiligheid bezoekers, vrijwilligers en medewerkers onvoldoende gegarandeerd kan worden.  Personen die recht hebben op een Schapkaart, worden opgebeld en voor wie dit wenst, wordt wel nog een voedselpakket aan huis gebracht.

Alle recyclageparken in Vlaanderen en dus ook die in de Sluisstraat zijn sinds gisteren met onmiddellijke ingang gesloten tot ten minste 3 april 2020.   

Recyclagepark gesloten maar ophalingen gaan door 

De voorbije dagen was het bijzonder druk op de recyclageparken. Daarom besliste de minister om dinsdag 17 maart 2020 deze met onmiddellijke ingang te sluiten. Inwoners en tweedeverblijvers  kunnen  dus voorlopig niet meer met hun afval terecht op het recyclagepark.  

Je kan je restafval, pmd en papier & karton nog meegeven met de ophalingen die nog steeds plaatsvinden op de reglementaire dagen. Je kan je restafval ook nog wegbrengen naar de betaalcontainers op volgende locaties: 
- Bayauxlaan 
- St. Michielsplein 

- Bronlaan (thv Astridlaan) 

- Hoek Kapellaan/Eeuwfeestlaan 

Glasbollen en textielcontainers op het grondgebied worden verder geleegd. Het AGSO-afvalbeheer vraagt het overige afval tijdelijk te stockeren tot het recyclagepark opnieuw zijn deuren opent. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter