Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Studio M: een nieuwe handelszaak vol beleving

Raoul De Schuyter en Thais Lingy zijn als ondernemend echtpaar in unit 3 in het bedrijvenpark ‘t Walletje 106 gestart met Studio M. Hun initiatief is geen shop maar veeleer een beleving. Een wandeling doorheen een creatief landschap waar ieder zijn meug vindt en waar je vooral blij van wordt! Studio M opent zijn deuren op zaterdag 25 juli en zondag 26 juli 2020 telkens tussen 10 en 20 uur. Het dragen van een mondmasker, het ontsmetten van de handen en het respecteren van de social distancing-maatregel is hierbij verplicht. 

 

Fotostudio 

Het hart van Studio M is een fotostudio waar je terecht kan voor een shoot op formaat. Door zijn achtergrond in de eventsector kan Raoul  ‘all the way’ gaan voor je fotoproject: het simuleren van achtergronden, technisch hoogstaand photoshopwerk en leveren van prints op groot formaat zijn nog maar enkele mogelijkheden. Cash verdienen met je webshop? Laat studio M de perfecte productfoto’s maken. Je krijgt er advies met tips & tricks rond social media en online verkoop. Een simpele pasfoto nemen kan natuurlijk ook. Studio M werkt op maat met een persoonlijke aanpak 

Woonaccessoires en wenskaarten 

Kuier door deze studio en ontdek de persoonlijke selectie aan handpicked of handmade woonaccessoires, planten en deco. Leuke gimmicks zoals wenskaarten, stationary, agenda’s, planners en stickers leuken het geheel op. Je kan niet kiezen? Verras iemand met een Studio M- cadeaubon en scoor Big Time bij je vrienden of familie! 

 

Raoul De Schuyter 

Raoul De Schuyter is van alle markten thuis. Van kindsbeen af liep hij rond met een camera die groter was dan hijzelf. Zijn fascinatie voor beeld en klank kent geen grenzen. Met honderden events op de teller en klinkende klanten zoals Walt Disney, Studio 100, Telenet, Proximus, Coca-Cola, Brussels Airport, Studio Brussel, Leonidas…. en zijn we nog maar aan het topje van de berg. In dat kielzog volgden diverse communicatiebureaus, event-agencies, overheidsinstanties, gemeentebesturen, musea en expo’s…. Die leerschool zorgde voor een immense kennis waardoor Raoul creatief én snel werk levert. 

Thais Lingy 

Thais Lingy heeft oog voor stijl en deco. Als interieurspecialiste en grafisch vormgeefster zorgt ze voor frisse combinaties en creëert ze een warme, persoonlijke thuis. Met een passie voor woonaccessoires en deco tovert ze elke ruimte om tot een pareltje om u tegen te zeggen. Ook Thais werkt op maat en ontwerpt originele gimmicks zoals geboortekaarten en alles wat daarbij hoort. 

 

De M van Mila 

Beide ondernemers zijn de fiere ouders van Mila. En je raadt het al: die kleine opdonder was de inspiratie tot de naam van hun studio. Na zoveel jaren in ‘the bizz’ kunnen Raoul en Thais eindelijk samenwerken en dit avontuur nieuw leven inblazen. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter