Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gratis randparking Nieuwstraat blijft open tot en met 30 augustus

De randparking “Knokke Hippique” in de Nieuwstraat blijft nog dagelijks open tot en met zondag 30 augustus 2020. De firma Optimal Parking Control staat in voor de uitbating van de gratis parking die plaats biedt aan 1800 wagens. Via een mobiele camera en regelmatige patrouilles houdt ook de politie een oogje in het zeil.

Om de randparking aan te duiden heeft de lokale politie digitale schermen voorzien op de middenberm van de Natiënlaan en in de Kalvekeetdijk, Westkapellestraat en Nieuwstraat. Er zijn ook nog bijkomende aanwijzingsborden met de vermelding ‘Gratis – randparking – Nieuwstraat’ voorzien.

Aan de hand van een groot digitaal infobord en duidelijke signalisatiebordjes vinden bezoekers gemakkelijk de weg naar het centrum en strand. Wie wil kan ook dwars door de prachtige zonnebloemvelden wandelen tot aan Duinenwater om daar de gratis shoppingshuttle te nemen.

Het eenrichtingsverkeer is opgeheven. Niet alleen fietsers en bromfietsers maar ook het autoverkeer kunnen in de Nieuwstraat dus in beide richtingen rijden.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter