Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Buurtnetwerk Hoplr viert eerste verjaardag in Knokke-Heist

Precies één jaar geleden, op 28 oktober 2019, lanceerden we een proefproject in onze gemeente voor het digitale burennetwerk Hoplr. Starten deden we met vier wijken. Door de coronacrisis en de daaruit volgende nood aan een digitaal platform om met elkaar verbonden te blijven, besliste het gemeentebestuur eind maart 2020 om het buurtnetwerk versneld uit te rollen over de volledige gemeente. Vandaag zijn al 3683 gezinnen actief op Hoplr. Dat zijn bijna 1 op 4 van de beschikbare huishoudens. Onze buurten bruisen intussen van het leven en van de hartverwarmende initiatieven die in tijden van corona uiteraard nóg waardevoller zijn. Op dit eigenste moment loopt er ook een campagne bij onze bakkers. Misschien ging jij al naar huis met een Hoplr-broodzak? Ideaal voer voor een warm gespreksonderwerp aan je ontbijttafel! Ben jij al op Hoplr te vinden? Nee? Meld je dan vandaag nog aan! Samen kunnen we van onze buurten pas echt warme wijken maken!

Hoe aanmelden op Hoplr?

Kreeg jij geen brief in jouw brievenbus met je buurtcode? Of ben je die uit het oog verloren? Geen nood, ga naar de website www.hoplr.com en geef je adres in. Klik op de rode knop 'vind je buurt'. Vink de optie aan 'Ik heb geen brief met code ontvangen'. Dan kom je automatisch in je buurt terecht en kun je een account aanmaken door de verschillende stappen te doorlopen.

Wil je je graag aanmelden, maar lukt het je niet?

Geen nood, want het Sociaal Huis staat voor je klaar om jou in een mum van tijd op Hoplr te helpen. Bel naar het nummer T 050 530 900 en leer ook jouw buren kennen!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter