Knokke-Heist bezoeken als toerist?

RR Interieur in nieuw stijlvol pand in Natiënlaan 

RR Interieur was voordien gevestigd op de hoek van de Natiënlaan en de Kalvekeetdijk. Sedert september 2020 is het team van Rik Ruebens verhuisd naar hun nieuwe locatie in de Natiënlaan 123. Naast deze locatie hebben ze nog 2 andere adressen, namelijk RR Corner in de Kustlaan 68 en RR Apart in de Lippenslaan 353.   

RR Interieur is een gevestigde waarde in Knokke-Heist en heeft sinds begin september zijn intrek genomen in een nieuw pand gelegen langs de Natiënlaan 123. 

Dit nieuwe pand is een verpersoonlijking van het karakter dat de zaak RR interieur groot heeft gemaakt. Het pand biedt een unieke winkelbeleving en must see voor iedereen.  Italiaanse topdesign afgewisseld met RRavissant meubilair en oogstRRelende decoratiestukken van het huis tonen de allernieuwste tendensen op het vlak van eigentijds en trendy wonen. 

De zaak spitst zich enerzijds toe op B2B waar verschillende ondernemers zich kunnen vinden in de ontwikkeling van de mooiste interieurs. Daarnaast ook B2C, waar de consumenten persoonlijk begeleid worden in al hun wensen door de ervaren interieurarchitecten in dienst. Deze zaak is een unieke beleving, met een prachtige hospitality bar als eyecatcher in de ondergrondse parking.   

Ga alvast een kijkje nemen en laat je onderdompelen in de wondere wereld van RR Interieur!   

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter