Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Afterwork drink voor het goede doel op 7 februari

Op vrijdag 7 februari om 17 uur is iedereen welkom in café ’T Verzet (Duinenwater 45) voor een gezellige Afterwork Drink. Je kunt er ook smullen van verrukkelijke Chili Con Carne en verschillende hapjes. Het evenement is een initiatief van Lien Watteeuw, Fanny Ryckaert, Liesbeth De Wilde en Sophie Mervillie. 4 enthousiaste en sportieve dames die op 22 maart deelnemen aan de 100 km-run voor Kom op tegen Kanker. De opbrengst van de afterwork drink is dan ook ten voordele van kankeronderzoek. 

100km-run in Knokke-Heist

Op zondag 22 maart 2020 vindt de derde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker plaats in Knokke-Heist. Het wordt opnieuw een uniek loopevenement, waarbij teams van vier lopers samen 100 km lopen ten voordele van kankeronderzoek. De uitdaging en het groepsgevoel staan centraal. De sportieve organisatie is in handen van Golazo, dé referentie op het vlak van de organisatie van grote loopevenementen in Vlaanderen.

Wie er de vorige jaren ook bij was, herinnert zich ongetwijfeld de unieke sfeer en de hartverwarmende verbondenheid onder de deelnemers en supporters. Duizenden enthousiaste zielsgenoten die zich samen 100 % inzetten met maar één doel voor ogen: komaf maken met die vreselijke ziekte.

Hoe gaat het in zijn werk?

Per team komen er vier lopers aan de start, die samen 100 km lopen ten voordele van de strijd tegen kanker.

40 + 30 + 20 + 10 = 100, dat is het principe. Per team zijn er vier lopers. Eén loper start als eerste, en na elke 10 km sluit een extra loper van het team aan. De eerste loper legt dus 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. Ze lopen samen, komen ook samen over de finish en het  team legt op die manier samen 100 km af.

Om te mogen deelnemen zamel je als team 2500 euro in.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter