Knokke-Heist bezoeken als toerist?

M21 Gallery presenteert solotentoonstelling van Nancy de Graaf  

M21 Gallery op de Zeedijk 825 is een nieuwe galerie voor hedendaagse kunst, opgericht door Nicole Boden. Nog tot zondag 2 augustus 2020 kun je er de expo  “Maar Niet in het Midden” van  de Nederlandse Nancy de Graaf bekijken.   

Leven en wonen met kunst van de 21ste eeuw 

M21 Art.Live.Life samen staat voor leven en wonen met kunst van Millennium 21. “De M komt van Mertens, de naam van mijn 3 kinderen. Ze zijn alle drie op de 21ste van de maand geboren, namelijk 21 januari, 21 maart en 21 mei" vertelt Nicole.  M 21 wil kunstenaars promoten en hedendaagse kunst helpen integreren in het interieur van kunstliefhebbers en bedrijven.  Ik ben reeds 28 jaar werkzaam als interieurarchitecte en verzamel kunst van jonge kunstenaars. Na een opleiding galeriehouder groeide het verlangen om niet enkel meer te kopen maar me ook toe te leggen op het promoten van kunstenaars. Ik startte vlak na de coronacrisis mijn galerie om hen te helpen met hun kunst naar buiten te komen. Knokke-Heist leek me een evidente keuze omdat deze mooie badstad op de kaart staat als kunststad en veel kunstliefhebbers aantrekt.. Omdat we als gezin hier graag vertoeven, maakte dit mijn keuze alleen maar gemakkelijker”, glimlacht Nicole.  

Nancy de Graaf 

Nancy de Graaf is geboren in 1989 in Apeldoorn. In 2016 behaalt ze haar Bachelor diploma in de richting Fine Art Painting in het AKI ArtEZ te Enschede. Vanuit haar geboorteplaats pendelt ze dagelijks naar haar atelier in Nijmegen. In deze tentoonstelling laat ze de ontwikkeling in haar oeuvre zien aan de hand van haar eerdere, meer-figuratieve en haar recente, meer-abstracte werken. 

Voor meer info: https://m21.gallery 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter