Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Zaterdag 3 oktober: 50% korting op Dag van de klant bij Oxfam Tweedehandswinkel!

Begin oktober is bij Oxfam traditioneel de Dag van de Klant. De vrijwilligers willen dit jaar alle klanten van de tweedehandswinkels bedanken. Dat zijn er jaarlijks zo’n 450.000 verspreid over 33 winkels in België waaronder ook die in Knokke-Heist. Op zaterdag 3 oktober 2020 stopt Oxfam hun klantendag in een trendy tweedehands jasje.  

 

Korting van 50% op een product naar keuze 

Om zijn trouw cliënteel te bedanken, geeft de Oxfam tweedehandswinkel in de Elizabetlaan 141 op zaterdag 3 oktober 2020 aan alle consumenten van de tweedehandsafdeling een korting van 50 % op een product naar keuze. Je kan ook kledij, accessoires, boeken en brocante in goede staat binnenbrengen. Ze krijgen dankzij de Oxfam tweedehandswinkel een nieuw leven. 

Ongelijkheid bestrijden en armoede verslaan 

Tijdens de dag van de klant willen de medewerkers benadrukken dat shoppen bij Oxfam een solidair gebaar is. Met hun aankopen steunen de klanten Oxfam België om samen tegen ongelijkheid te strijden en armoede te verslaan. Het geld dat de winkels ontvangen financiert humanitaire hulp en ontwikkelingssamenwerking wereldwijd. 

 

Week van de Fair Trade 

En er is nog meer nieuws bij Oxfam. Van 7 tot 17 oktober 2020 is er de Week van de Fair Trade.  De initiatiefnemers kunnen nog niet veel verklappen, maar het wordt naar verluidt weer een gezellig feest! Zijn jullie er klaar voor? Iedereen welkom!  

 

OXFAM - ELIZABETLAAN 141 - 8300 KNOKKE-HEIST – T 050 510451- Shop.Knokke-Heist@oxfam.org 

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter