Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Zwintriathlon op 1 september 2021

De Sportdienst van Knokke-Heist is vastberaden om op woensdag 1 september 2021 de 22ste editie van de internationale Zwintriathlon tussen Sluis en Knokke-Heist te organiseren. Liefst als een totaalevent indien de gezondheidssituatie het toelaat, in een corona aangepaste modus als het moet of als virtueel alternatief mocht het niet anders kunnen.

Perspectief bieden met sport

De afgelopen maanden werden we dagelijks overspoeld met bedreigend coronanieuws. In ons dagelijkse leven houden we ondertussen al maandenlang rekening met de beperkingen ons opgelegd door de pandemie. In beweging zijn en sporten is tijdens deze gezondheidscrisis voor velen een houvast gebleken of geworden. Het gemeentebestuur is ervan overtuigd dat er stilaan beterschap op komst is en dat de weg naar een meer genormaliseerd leven is ingezet. Wij willen door sport alvast een perspectief blijven bieden.

Hoe deelnemen?
Triatleten die hun deelname aan de editie van 2020 overgezet hebben naar de editie van 2021 kregen hiervan op 23 december 2020 een bevestigingsmail. Ben je in dit geval, dan moet je niets meer ondernemen en behoor je al tot het deelnemersveld. Bekijk hier de deelnemerslijst

Voor kandidaat-deelnemers die niet gedomicilieerd zijn in Knokke-Heist of in Sluis ziet de 2-delige inschrijvingsprocedure er als volgt uit.

Deel 1 - aanmelden als kandidaat

  • Vanaf 1 februari tot en met 15 maart 2021 kun je je aanmelden als kandidaat-deelnemer.
  • Klik hier om het eerste deel van de inschrijvingsprocedure (met automatische betaling van € 75) op te starten en zo jouw kandidatuur te stellen.
  • Wie deze aanmelding met automatische betaling met succes heeft doorlopen, ontvangt aansluitend een bevestigingsmail op het ingevulde emailadres. Wie aansluitend geen bevestigingsmail ontvangt, heeft mogelijks een typfoutje in het emailadres gemaakt en neemt best zo vlug mogelijk contact op met zwintriathlon@knokke-heist.be.

Deel 2 - inschrijven op woensdag 31 maart om 19.30 uur

  • Ten laatste op maandag 29 maart 2021 ontvangen alle kandidaat-deelnemers hun gebruikersnaam en paswoord en meer info over het tweede deel van de inschrijvingsprocedure.
  • Geen mail ontvangen voor 30 maart 2021? Neem zo vlug mogelijk contact op met zwintriathlon@knokke-heist.be 
  • Met de ontvangen gegevens kun je op woensdag 31 maart 2021 om 19.30 uur proberen jouw kandidatuur om te zetten in één van de resterende startrechten.

Speciale inschrijvingsprocedure voor inwoners van Knokke-Heist en Sluis

De inwoners van Knokke-Heist en Sluis moeten de publieke inschrijvingen van 31 maart niet afwachten. Zij kunnen vanaf 1 februari tot en met 15 maart 2021 genieten van een stressloze voorinschrijving.

  • Klik hier om je tot en met 15 maart 2021 in te schrijven (met automatische betaling van € 75).
  • Wie de inschrijving met automatische betaling heeft volbracht, ontvangt aansluitend een bevestigingsmail op het ingevulde emailadres.
  • Wie aansluitend geen bevestigingsmail ontvangt, heeft mogelijks een typfoutje gemaakt in het emailadres en neemt best zo vlug mogelijk contact op met zwintriathlon@knokke-heist.be 
  • Opgepast! Deze inschrijving is wel afhankelijk van de opschortende voorwaarde dat men effectief inwoner is van Knokke-Heist of Sluis op 15 maart 2021, een gegeven dat zal gecontroleerd worden. Indien de ingevulde gegevens niet correct zijn, wordt de inschrijving geschrapt. Het resultaat van deze controle wordt ten laatste op 25 maart aan alle betrokkenen meegedeeld. In de bevestigingsmail van 25 maart wordt ook een gebruikersnaam en wachtwoord meegedeeld i.f.v. een eventuele afmeldingsprocedure.

Het gemeentebestuur hoopt op woensdag 1 september 2021 in Sluis en Knokke-Heist 1150 triatleten te mogen begroeten. Hou het ondertussen veilig en blijf in beweging!

Voor meer info: https://zwintriathlon.peepl.be/ 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter