Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature coördinator Evenementen B1-B3 

Het gemeentebestuur heeft de procedure opgestart om een evenementencoördinator op niveau B1-B3 aan te werven. Het gaat om een voltijdse functie in contractueel verband voor onbepaalde duur. Meer info over het aanbod, aanwervingsvoorwaarden en hoe je kunt solliciteren, vind je hieronder.  

Aanbod  

Je coördineert de dienst Evenementen en bouwt mee aan het evenementenbeleid van de gemeente. Je waakt over de realisatie & het proces van een event door optimale afstemming met de organisatoren, grondige administratief-technische opvolging van het dossier en controle van de opgelegde voorwaarden. Je organiseert niet zelf een event, maar zorgt van A tot Z voor de correcte afhandeling van de aanvraag. Iets voor jou? Solliciteer! We bieden je een vast contract, flexibele werkuren, ≥ 35 dagen verlof, maaltijdcheques, tussenkomst internetgebruik, tablet, laptop, smartphone, hospitalisatieverzekering en bovenal een leuke job!  

Aanwervingsvoorwaarden  

Bachelordiploma en rijbewijs B of deze behalen binnen het jaar na aanstelling.  

Solliciteren  

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 18 maart 2021 en voeg je cv en motivatiebrief toe. Er wordt een wervingsreserve aangelegd waaruit kan geput worden voor toekomstige, gelijkaardige functies.  

Info en contact  

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Raadpleeg de website voor meer info. Laila Ali Bacha – vacature@knokke-heist.be - T 050 630 158.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter