Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Stap mee in de Roze Mars tegen borstkanker

Van 1 tot en met 31 mei 2021 organiseert vzw Pink Ribbon de derde editie van De Roze Mars. Zet een maand lang dagelijks 10.000 stappen in de strijd tegen borstkanker én voor je eigen gezondheid. Want 1 kanker op 3 kan voorkomen worden door een gezonde levensstijl.
Door deel te nemen aan De Roze Mars (kostprijs 8 eur) werk je niet alleen aan je eigen gezondheid, maar steun je ook het goede doel. Op dit moment vechten in ons land 100.000 vrouwen tegen borstkanker. Met het ingezamelde geld steunt Pink Ribbon concrete projecten in de strijd tegen deze ziekte. Registreer jezelf, je team of bedrijf vanaf maart voor De Roze Mars 2021 en stap mee in de strijd voor meer lichaamsbeweging en tegen borstkanker!

Stap mee met Ella Leyers
Dit jaar zet Ella Leyers haar schouders onder De Roze Mars. “Ik ben niet hét toonbeeld van een gezonde levensstijl. Ik heb mijn sport nog steeds niet gevonden en ik houd wel van een goed glas wijn. Maar als je hoort dat dagelijks 29 vrouwen de diagnose borstkanker krijgen en preventie best een belangrijk onderdeel is, sta je toch even stil. Daarom wil ik graag een extra inspanning leveren. Ik daag iedereen uit om samen met mij in mei dagelijks 10.000 stappen te zetten. En ik beloof om voor extra motivatie te zorgen!”

Hoe werkt het?
De Roze Mars website registreert eenvoudig alle stappen die we in de maand mei zetten. Je telt je stappen met een stappenteller, via je smartphone of je geeft gewoon handmatig in hoeveel je hebt gestapt. Pink Ribbon telt alle onze stappen voor ons samen en toont de resultaten. Individueel én als team kun je je voortgang volgen en vergelijken.

Hoe steun ik het goede doel?
Met de deelname aan De Roze Mars werk je enerzijds aan je eigen gezondheid, maar anderzijds steun je met je bijdrage ook het goede doel. Het ingezamelde geld zal Pink Ribbon voor concrete projecten gebruiken op het vlak van preventie en tijdige opsporing van borstkanker en psychosociale zorg van patiënten. Voor alle info: https://www.derozemars.be/

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter