Knokke-Heist bezoeken als toerist?

December 2020 beste maand ooit voor For Freedom Museum

Niettegenstaande alle corona-ellende is voor het For Freedom Museum de kerstmaand december 2020 uitgegroeid tot de drukste decembermaand ooit. “Inderdaad sedert de opening in 2009 hebben we nog nooit zulke cijfers kunnen behalen”, klinkt het bij trotse conservator Freddy Jones. “Het Kamal-effect is niet te schatten noch te bevatten. Dagelijks komen bezoekers uit heel Vlaanderen dit verborgen pareltje of hidden gem, zoals de Britten het museum noemen, verkennen”.

Het For Freedom Team is dan ook in de wolken omtrent de enorme respons die er gekomen is na de uitzending op VRT 1 in het programma “Andermans Zaken” op 21 oktober 2020. Dit is een erkenning van de jarenlange inspanningen die initiatiefnemers Freddy, Danny Jones en Patrick Thierssoone met financiële steun van het gemeentebestuur aan de dag legden om het museum op de kaart te zetten en te streven naar inhoud, beleving en uitstraling. Het mooie van het succes is dat iedere bezoeker na de rondgang met voldoening en bewondering het museum verlaat en reeds uitziet naar een volgend wederzien. Vanwege het gemeentebestuur alvast een dikke pluim voor alle FFM-medewerkers voor en achter de schermen!

Expo Helden van de Noordzee nog met een week verlengd

Door de grote belangstelling blijft het For Freedom Museum nog dagelijks open t.e.m. 10 januari 2021. Ook de tijdelijke expo 'Helden van de Noordzee' blijft er nog tot dan te bezichtigen. Daarna is het museum enkel in het weekend geopend. Hou rekening met de coronamaatregelen. Reserveren op voorhand is verplicht en tijdens je bezoek is het dragen van een mondmasker verplicht.

Meer info: https://forfreedommuseum.be/nl/plan-je-bezoek

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter