Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Jeugdclub ‘t Verzet bouwt escaperoom in jeugdwerkbus “Buskruit”

Er zit heel wat in de pijplijn voor Jeugdclub ‘t Verzet in Knokke-Heist! Naast het gloednieuwe makerslab Hangaar, zet de jeugdclub met steun van de Vlaamse overheid en de gemeente Knokke-Heist nu een tweede project op poten. Of beter gezegd: op wielen! Samen met iedereen die zin heeft, bouwen ze een bus om tot een echte "jeugdwerkbus", een mobiel platform waaruit al je dromen realiteit kunnen worden. Het buurtwerk project waar zoveel mee zal gebeuren en dat er altijd en overal zal zijn, kreeg meteen de toepasselijke naam Buskruit.

Mobiele escaperoom om te ontsnappen aan je verveling

Buskruit vliegt er meteen in met een eerste evenement tijdens de krokusvakantie. Vanaf woensdag 17 februari 2021 zorgt een escaperoom op wielen voor een tijdelijke ontsnapping aan je verveling. De escaperoom van Buskruit is te vinden in verschillende wijken van Knokke-Heist. Om erachter te komen waar precies, kan je de tips volgen via @BUSKRUITTVRZT op Instagram of  via de Facebookpagina. Ben je geïnteresseerd in de toekomst van de bus en wil je weten wat je allemaal kan doen? Of heb je zelf een keicool idee die je wil uitvoeren met Buskruit, stuur een privé berichtje via een van de sociale mediakanalen of spreek een van de projectmedewerkers aan!

Voor meer vragen en info:

Matthias Hillemans (0493 66 49 11) of Priscilla Devries (0468 46 14 97), projecten@jeugdclubtverzet.be, Jeugdclub ‘t Verzet, Duinenwater 45, 8300 Knokke-Heist.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter