Knokke-Heist bezoeken als toerist?

 Goldband bijt op 19 maart spits af van eerste (online) editie van Fabriek Muziek  

Normaal gezien had Goldband op vrijdag 19 februari 2021 de spits moeten afbijten van een nieuwe concertreeks van Fabriek Muziek. Door het overlijden van burgemeester Graaf Leopold Lippens werd de livestream een maand opgeschoven. Fabriek Muziek gooit dus op vrijdag 19 maart 2021 om 20 uur de virtuele deuren open en katapulteert je naar een verrassend vacuüm vol muziek! Zie het als een vette beloning na de blok en/of een zalige escape in deze concertloze tijden! Zet Fabriek Muziek alvast in je agenda met een dikke vette cirkel rond en klik jezelf op aanwezig op het Facebookevent.

De energieke stukadoors van Goldband stapten in 2019 met de troffel in de klauw de muziekwereld binnen. De sympathieke Hagenezen droppen straks live jouw favoriete club bangers in je woonkamer. De boysband zorgt op 19 maart dus voor de ideale break. Laat je volledig gaan op de topnummers als ‘Alles kapot’, ‘Ja Ja Nee Nee’ en ‘Dit is voor jou’.

Het liveconcert is volledig gratis online te volgen op www.knokke-heist.be/fabriek-muziek. Schuif je zetels aan de kant, trek die dansschoenen aan, zet de livestream op luid, haal een frisse pint uit de koelkast en genieten maar!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter