Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Extra wakeboarding kampen op Lakeside Paradise

Sedert eind januari zijn de Wake & Lake camps in juli en augustus op Lakeside Paradise volzet. Jongeren komen dan ’s morgens wakeboarden en in de namiddag windsurfen, suppen, kayakken, vlotten bouwen… Ondertussen zijn de werken aan de nieuwe Rookie-kabelbaan aangevat en die vorderen zodanig goed, dat Lakeside Paradise beslist heeft om gedurende de maanden juli en augustus extra wakeboarding kampen te organiseren. Het ziet er immers naar uit dat deze tweede volwaardige kabelbaan op het Duinenwatermeer al in gebruik kan genomen worden in de loop van juni.

Deze “summer wake camps” grijpen plaats iedere week gedurende de maanden juli en augustus, telkens van 9.30 tot 12.30 uur, en zijn voorbehouden voor jongeren tussen 10 en 16 jaar. Deelnemen kost 225€, leden betalen 200€. Alle materiaal wordt ter beschikking gesteld. Er is geen enkele ervaring vereist want de begeleiding gebeurt door ervaren en gediplomeerde cable operators.

Wees er snel bij om in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt om iedereen maximaal te laten genieten: surf naar www.paradise-webshop.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter