Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Cultuurcentrum Knokke-Heist bundelt entertainment bij woonzorgcentra in prachtige compilatievideo

De afgelopen maanden bracht het Cultuurcentrum Knokke-Heist met plezier een snuifje cultuur naar de verschillende woonzorgcentra in Knokke-Heist. Er werd telkens voor boeiend acrobatisch en muzikaal entertainment gezorgd door circus-/straattheatergezelschap Be Flat, Circus De Sven, muziekband King Jazz en Feestanimatie Huzart. Zij toverden in coronatijd keer op keer een glimlach op de gezichten van de bewoners en het zorgpersoneel. Alles gebeurde veilig en met respect voor de coronamaatregelen.  

Vereeuwigd op beeld
Deze unieke momenten werden vastgelegd op beeld in een prachtig compilatiefilmpje. Zo kan men steeds blijven nagenieten en terugdenken aan de gelukkige blikken en de fantastische optredens. Deze hartverwarmende video met culturele hoogstandjes, letterlijk én figuurlijk, kan je bekijken op de Facebookpagina van Cultuurcentrum Knokke-Heist.  

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist is apetrots dat het deze doelgroep even kon meenemen naar een andere wereld, een universum vol cultuur en plezier. Want cultuur moet er zijn voor iedereen, altijd!  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter