Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature sportclubondersteuner B1-B3

Het gemeentebestuur heeft de procedure opgestart voor het aanwerven van een sportclubondersteuner B1-B3 bij de Sportdienst van Knokke-Heist. Het betreft een fulltime job voor onbepaalde duur in contractueel verband. De functiebeschrijving, aanwervingsvoorwaarden en hoe je kunt solliciteren lees je hieronder.  

Aanbod 

Je bouwt een netwerk op met diverse sportclubs in Knokke-Heist en biedt hen ondersteuning aan op inhoudelijk, administratief en bestuurlijk vlak. Daarnaast ben je betrokken bij de werking van het team sportpromotie en help je mee aan de activiteiten die de sportdienst organiseert.  

Is de sportwereld jouw passie? Dan is dit beslist de geknipte job voor jou. Solliciteer! We bieden je een vast contract, flexibele werkuren, ≥ 35 dagen verlof, maaltijdcheques, internet, tablet, laptop, hospitalisatieverzekering en bovenal een leuke job! 

Aanwervingsvoorwaarden 

Bachelordiploma en rijbewijs B of deze behalen binnen het jaar na aanstelling  

Solliciteren 

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 3 maart 2021 en voeg je cv en motivatiebrief toe. Er wordt een wervingsreserve aangelegd waaruit kan geput worden voor toekomstige, gelijkaardige functies.  

Info en contact 

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Raadpleeg de website voor meer info. 

Inge Gheleyns – vacature@knokke-heist.be - T 050 630 314 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter