Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Valentijnseditie Klassiek Leeft Vurig bereikt meer dan 1700 muziekliefhebbers via livestream

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist gelooft in de schoonheid van klassieke muziek. In normale omstandigheden kan men driemaal per jaar genieten van concertreeksen onder het kwaliteitslabel Klassiek Leeft. Aangezien dit momenteel niet mogelijk was, zorgde het Cultuurcentrum voor een digitaal alternatief. Heb je dit muzikaal spektakel gemist of wil je het graag herbeleven? Via https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/activiteitenkalender/klassiek-leeft kan je wanneer het jou past het valentijnsconcert opnieuw bekijken of deze ervaring delen met jouw vrienden en/of familie.

Meer dan 1700 views
Op de vooravond van Valentijn wakkerden we een Klassiek Leeft Vurig-concert aan zonder publiek in de feeërieke Sint-Vincentiuskerk te Ramskapelle. De musici van Il Gardellino, sopraan Griet De Geyter en presentatrice en Klara-icoon Clara De Decker stonden samen garant voor een geslaagd privéconcert. Dit concert werd gratis gelivestreamd zodat liefhebbers ook thuis vanuit hun warme zetel konden genieten van het concert. De digitale uitvoering én het romantisch cupidojasje werden duidelijk gesmaakt want zaterdagavond telde het Cultuurcentrum een 400-tal views.  Intussen is het valentijnsconcert zelfs al meer dan 1700 keer bekeken!  

Niets dan lovende woorden voor digitale organisatie
Het enthousiasme van de kijkers weerspiegelde zich in het hoge aantal kijkcijfers, maar ook in de vele mooie woorden die het Cultuurcentrum ontving vanuit allerlei hoeken. Hieronder alvast een greep uit de positieve reacties. De lovende woorden spreken voor zich.  

“Ik heb er met volle teugen van genoten. Dankjewel en proficiat. Ik kijk er naar uit om deze zomer terug in het echt van de klassieke concerten te kunnen genieten!”  

“Super genoten van dit Valentijnsconcert . Bedankt Knokke-Heist!”  

“Bedankt voor het mooie concert waarvan ik kon genieten vanuit mijn warme woonkamer. Voor herhaling vaatbaar.”  

“Ik heb heel erg genoten van het prachtig concert. Hopelijk tot volgend jaar en liefst dan live.”  

“Zo zalig om live te kijken naar Il Gardellino dankzij Gemeentebestuur Knokke-Heist in Ramskapelle. Man, wat hebben we dit gemist! Het klinkt niet hetzelfde als live, maar het deed zo’n deugd.”  

“Dankjewel, het was een werkelijke luxe jullie uitvoering te mogen beluisteren!”  

“Het was heerlijk om de muzikanten terug aan het werk te zien, ik heb ervan genoten. En dat in het kader van de kerk van Ramskapelle, zalig! Hopelijk kunnen we er snel terug bij zijn.”  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter