Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacatures  zaalwachter sport, cultuur en tentoonstellingen

Het gemeentebestuur heeft jobs voor zaalwachter E1-E3/D1-D3 bij de diensten sport en cultuur en voor tentoonstellingen. Het gaat om voltijdse betrekkingen voor bepaalde en onbepaalde duur in contractueel verband. Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd. Hieronder lees je meer over het aanbod, de voorwaarden en hoe je kunt solliciteren.

Aanbod 

Wil jij toezicht houden in onze cultuur- of sportaccommodaties? Ben je klantvriendelijk ingesteld en gedreven om alles net te houden en het materiaal optimaal te beheren? Of ben jij eerder de geknipte persoon voor de fijne technische opbouw en afbraak van tentoonstellingen en onthaal van bezoekers? Wij bieden je alvast werkzekerheid, flexibele werkuren, ≥ 35 dagen verlof, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vergoeding fiets of openbaar vervoer en bovenal een leuke job. 

Voorwaarden 

Geen diplomavoorwaarden 

Solliciteren  

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 3 februari 2020 en voeg je cv en motivatiebrief toe. Er wordt een wervingsreserve aangelegd waaruit kan geput worden voor toekomstige, gelijkaardige functies. 

Info en contact 

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Raadpleeg de website voor meer info. Katrien Vlietinck – vacature@knokke-heist.be - T 050 630 143 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter