Knokke-Heist bezoeken als toerist?

De Zondagbabbels tot bij jou thuis  

De Zondagbabbels zijn terug! Weliswaar vanop afstand, live gestreamd tot in jouw woonkamer via tablet of computer. Voorlopig zal je dus nog even zelf voor de vers gezette koffie moeten zorgen, maar je kan thuis wel genieten van een boeiend gesprek. Op het programma: auteur Gaea Schoeters en bloemenkunstenares Nele Ost. Zet alvast zondag 7 en 14 maart in je agenda!

De Zondagbabbels zijn ondertussen een begrip geworden, maar door corona werden heel wat lezingen helaas geschrapt. Nu is er goed nieuws! Het cultuurcentrum streamt deze babbels zodat je vanuit jouw zetel de lezing op een veilige manier kan volgen. En er staan al meteen twee heel interessante sprekers op het programma. Een boeiende invulling voor jouw zondagochtend.

Gaea Schoeters, freelance-journalist voor De Standaard en veelgevraagd columnist en essayist in diverse kranten en literaire tijdschriften. Recensent Jooris Van Hulle gaat in gesprek met deze veelzijdige en boeiende auteur. Al haar werk situeert zich op het snijvlak tussen vormexperiment en maatschappelijk engagement. Daarnaast schopt ze graag tegen de schenen van de wereld, maar altijd liefdevol. Alle informatie en de link om deze bibbabbel van thuis uit te volgen vind je hier: https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/activiteitenkalender/digitale-zondagbabbel-met-gaea-schoeters.

Nele Ost, dochter van gekend bloemenkunstenaar Daniël Ost. Zij opende in 2019 de derde winkel onder de naam van haar vader en trad in zijn voetsporen. De creaties van Nele en Daniël Ost waren al te zien op de New Yorske Orchid Show, aan het keizerlijk hof van Japan en in de ‘Garden of Madness’ op Tomorrowland. Afgelopen zomer kon je hun creaties ook in de straten van Knokke-Heist bewonderen, onder de naam ‘Zoete Bloemen’. Nele Ost praat over haar liefde voor bloemen en gepassioneerd zakeninstinct op zondag 14 maart om 10 uur. De link vind je op https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/activiteitenkalender/stream-zondagbabbel-nele-ost.

  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter