Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Coronaproof paasduiken op Surfers Paradise

Op zondag 4 april 2021 organiseert Surfers Paradise een coronaproof versie van de traditionele jaarlijkse Paasduik. “Het is algemeen geweten dat een ijsbeerduik je immuun systeem versterkt en een weldadige werking heeft op je lichaam, dus mogen we in deze periode deze gelegenheid zeker niet laten voorbijgaan!” laat Frank Vanleenhove weten.  

Gespreide starten in bubbels in aanwezigheid van Paashaas 
Er wordt gewerkt met gespreide starten vanaf 11 uur, per bubbel of groepjes van 10. “Een gezamenlijke opwarming is uiteraard niet mogelijk dus is het best om voorafgaandelijk zelf even individueel op te warmen” raadt Frank de deelnemers aan. Toeschouwers en supporters blijven uiteraard op veilige afstand. Per groep is er wel een fotomoment voorzien met de paashaas, terwijl ijsberen voor de veiligheid zorgen en alles in goede banen leiden.  

Opener van zomerseizoen 
“De paasduik is de opener van het zomerseizoen, mis het ook dit jaar niet. Volgend jaar hopen we weer op de jaarlijkse gezelligheid, maar nu moeten we er even zo door. Dus sla geen jaar over en zorg dat je erbij bent!” klinkt het bij Surfers Paradise.  

Inschrijven is verplicht via https://www.surfersparadise.be/events/paradise-days/ 

Foto: zo hoopt Surfers Paradise dat in 2022 de Paasduik er weer uitziet! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter