Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Kunstgaleries floreren in Knokke-Heist

De lente zorgt niet enkel voor de bloemenbloei. Ook de kunstgaleries in Knokke-Heist floreren. Want niet minder dan 56 kunstgaleries nemen deel aan de 30ste editie van het ART open galerieweekend. Tijdens het weekend van 3 & 4 april 2021 vind je er creaties van onder meer Roger Raveel, Pierre Alechinsky en Bram Bogart. Maar niet alleen liefhebbers van Belgische kunst komen er aan hun trekken. Ook internationale artiesten zoals de Franse Bernard Venet, Amerikaanse JonOne en Braziliaanse Joaquim Tenreiro staan in de kijker. Reden te meer om tijdens het eerste weekend van de paasvakantie af te zakken naar kunstzinnig Knokke-Heist.
ART Knokke-Heist is hét open galerieweekend met als doel kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Aspirant of ervaren kunstkenner. De galeriehouders ontvangen je met open armen. Geen vraag is hen teveel.  

ART-brochure 

Wie op wandel trekt, neemt er best de op maat gemaakte ART-brochure bij. Je vindt er alle kunstwerken, adressen en openingsuren van de galeries terug. De brochure is gratis te verkrijgen in de toerismekantoren van Knokke-Heist of bij één van de deelnemende kunstgaleries. Een handig overzicht vind je digitaal op www.artknokke-heist.be. 

Kortom kunst behoort tot één van de onmisbare ingrediënten en biedt naast shoppen, natuur en gastronomie dé ultieme beleving in Knokke-Heist. 

Voor alle info:  
Toerisme Knokke-Heist vzw 
Zeedijk-Knokke 660, 8300 Knokke-Heist 
T+32 (0)50 630 380  www.myknokke-heist.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter