Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Rechtzetting: wijziging deelnameprijs online ovenschotels

Op maandag 8 februari 2021 kun je van 19 tot 21 uur een online kookles over ovenschotels volgen onder begeleiding van Peter Vandermeersch. In sommige publicaties werd een verkeerde deelnameprijs vermeld. Om deel te nemen betaal je dus 15 euro. Voor wie jonger is dan 26 jaar of een Uitpas heeft, bedraagt het tarief 12 euro. Inschrijven kan je hier.   

Volwaardige vegetarische groenteschotels 

Ovenschotels bieden heel wat mogelijkheden om eenvoudige, toegankelijke en snelle groenteschotels te maken. Het resultaat zijn kleurrijke en volwaardige vegetarische maaltijden die je op voorhand kan klaarmaken. In deze digitale kookles krijg je verschillende principes voorgeschoteld en leer je diverse groentebereidingen en sauzen maken. Je komt er te weten hoe die te combineren met diverse granen, pasta’s en de verschillende soorten eiwitbronnen. Met de vele ingrediënten uit de vegetarische keuken leer je smakelijke en verzadigende vegetarische maaltijden samen te stellen. Bovendien gaan we tijdens de online kookles samen aan de slag met enkele roosterprincipes! 

Handleiding en ingrediëntenlijst 

Een paar dagen voor de activiteit ontvang je een handleiding in jouw mailbox. De handleiding toont je stap voor stap hoe je de online activiteit via je laptop, desktop of tablet kan volgen. Daarnaast ontvang je een recepten- en ingrediëntenlijst. In de lijst staat duidelijk vermeld welke ingrediënten je zelf dient te voorzien. 

Laat het smaken! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter