Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Buskruit voorziet jongeren van een actieve en creatieve vakantie 

Buskruit zet in op ont- en inspanning vlak bij de deur. De buurtwerkbus van Jeugdclub ‘t Verzet voorziet op woensdag- en zaterdagnamiddagen een uitdagend aanbod op verschillende locaties in Knokke-Heist. Tot maximum 10 jongeren kunnen zich uitleven met een ruim aanbod aan uitdagende sport games en een technische workshop!  

Nog nooit gehoord van spelen zoals Kan Jam, Ramp Shot of Spike Ball? Je kan ze komen ontdekken vanaf 14 uur op woensdag 7 april 2021 aan het schuttersplein ter hoogte van de Jan Devischstraat in Knokke. Op woensdag 14 april 2021 kun je deze spelen uitproberen op het Maes en Boereboomplein in Heist. Tussen 15 uur en 16 uur is er ook een bootcamp in samenwerking met Dynamic Gym. Als het lang geleden is dat jij en je vrienden nog eens echt hebben kunnen losgaan in de fitness dan is dit het moment!   

Op zaterdagen gooit Buskruit het over een andere boeg. Samen met Hangaar, het creatieve makerslab van Jeugdclub ‘t Verzet, bouwen en schilderen de deelnemers vogelhuisjes. Wil je een leuk nestkastje in jouw tuin of op je terras? Op zaterdag 10 april 2021 staat Buskruit opnieuw  van 14 uur tot 18 uur aan het schuttersplein in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark in Knokke. Zaterdag 17 april 2021 vind je de animatiemobiel aan het Maes en Boereboomplein in Heist. Alle nagels, hamers, hout en verf zijn voorzien, het enige wat organisatoren nog nodig hebben zijn helpende handen en een goede dosis enthousiasme.  

Inschrijven op voorhand is niet nodig, maar er kunnen maar 10 personen tegelijk deelnemen. Kom dus zeker op tijd want vol is vol !  

Heb je nog vragen?   
Volg @buskruittvrzt op instagram of neem een kijkje op de facebookpagina: https://www.facebook.com/buskruittvrzt   
In samenwerking met Spelotheek De Wip, Hangaar en de Sport- en Milieudienst Knokke-Heist .  

Praktische info:  

WEEK 1/ Schuttersplein, Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark Knokke  

  1. Woensdag 7 april, 14-18u, sportgames, bootcamp   
  2. Zaterdag 10 april, 14-18u, vogelhuisjes maken   

 

WEEK 2/ Maas en Boerenboomplein, Heist  

  1. Woensdag 14 april, 14-18u, sport games, bootcamp   
  2. Zaterdag 17 april,14-18u, vogelhuisjes maken   

 

Contact: 
Email: projecten@jeugdclubtverzet.be  
Instagram: @buskruittvrzt  
T 050 69 13 20  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter