Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Brooklyn Knokke is klaar voor een nieuw begin

Vrijdag 26 maart opende Brooklyn opnieuw de deuren van de vernieuwde winkel in de Lippenslaan 186. In minder dan 4 weken tijd werd een volledige make-over gerealiseerd. Ondanks de coronapandemie houdt de West-Vlaamse familiale keten met deze investering vast aan het tempo van vernieuwing van haar winkels. Na eerder al Gent, Oostende en Roeselare was het dit jaar de beurt aan Knokke-Heist. Opgelet, als niet-essentiële winkel mag Brooklyn enkel klanten ontvangen op afspraak.  Het dragen van een mondmasker is verplicht in de winkels, winkelstraten (rode parkeerzones) en tot 18 april ook op de zeedijk. 

Offline shopervaring 
“De COVID-maatregelen deden ons nog meer beseffen hoezeer klanten de offline shopervaring missen. Nieuwe collecties kunnen bekijken, voelen en passen in een inspirerende omgeving mét persoonlijk advies geeft een goed gevoel. Dat is waarom wij blijven geloven in echte winkels.” zegt eigenaar Ubbe Descamps. “We maken uitzonderlijke tijden door waarin onze maatschappij op haar duurzaamheid en samenhang getest wordt. Toch geloof ik dat de tunnel niet meer zo lang is en de herstart nabij. De lente is begonnen en dat alleen al opent perspectieven! Wij zijn helemaal klaar voor een nieuwe start die de kwelling van 2020 snel zal doen vergeten.” 

Urban concept met veel daglicht 
Het nieuwe interieur werd bedacht door Five AM designstudio (Brugge & Antwerpen) en is gebaseerd op het urban concept van Brooklyn. De liefde voor bruisende steden én de passie voor jeans resulteerden in een opvallend kosmopolitische winkelbeleving in het hart van Knokke. Heren- en damescollecties zijn intuïtief naast elkaar gezet, met centraal de broeken en jeans als focuspunt. De structuur van het gebouw bleef gerespecteerd en het daglicht stroomt midden in de winkel rijkelijk naar binnen. Dit alles geeft de shop een zeer open gevoel. 

Trakteer jezelf op een citytrip naar Brooklyn Knokke en ontdek wat er allemaal nieuw is. Het team “profashionals” staat te popelen om iedereen terug te ontvangen! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter