Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Harten veroveren doe je in Knokke-Heist

Binnenkort vieren we de dag van de liefde. Maar met welk geschenk kan je deze keer jouw geliefde verrassen? Dit jaar alvast geen cadeaustress! Zoals altijd kan je in Knokke-Heist terecht voor heel wat valentijnverwennerij. Denk maar aan een lekkere ontbijtmand, een verwenpakket, een liefdesboeketje bloemen of een dinerbox voor foodlovers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op de webpagina www.knokke-heist.be/valentijnsactie-2021 vind je alvast een greep uit het valentijnsaanbod dat onze lokale handelaars in petto hebben voor jullie. Laat je inspireren door de creatieve en romantische cadeautips van ondernemend Knokke-Heist.

Valentijnconcert Klassiek Leeft Vurig

Koop het perfecte geschenk voor jouw geliefde of quarantaine buddy bij de lokale handelaars in Knokke-Heist. Bij heel wat handelszaken ontvang je een uitnodigende flyer voor het gratis online valentijnsconcert van Klassiek Leeft Vurig. Na de liefdescadeautjes, kan men genieten van een lekkere, romantische takeawaymaaltijd met dit vurig muziekconcert op de achtergrond. Romantiek in stijl verzekerd!  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter