Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Gemeentebestuur organiseert gratis online nieuwjaarsconcert met Vlaams Muziektheater en acrobatisch danskoppel Vilja duo

Omdat we bij de start van dit nieuwe jaar al zoveel mooie sociaal-culturele momenten moeten missen, heeft het gemeentebestuur besloten om het traditionele nieuwjaarsconcert live en gratis tot in de huiskamer van al onze inwoners, tweedeverblijvers en bezoekers te brengen. Het evenement start op zondag 17 januari 2021 om 11 uur met de nieuwjaarsboodschap van burgemeester Graaf Leopold Lippens.

Lichtklassiek programma met het Vlaams Muziektheater 

Daarna brengen vijf topsolisten van het Vlaams Muziektheater een lichtklassiek programma met populaire melodieën uit de wereld van operette, musical en evergreens, passend bij deze tijd van het jaar. Samen met een 14-koppig orkest voeren ze de toeschouwer mee naar een wereld waar muziek mensen gelukkig maakt en waar dromen werkelijkheid lijken te worden.

Dans en luchtacrobatie met het Vilja-duo

Het Vilja duo (in 2019 finalist en favoriet van de jury in Belgium’s got Talent)  zorgt synchroon met de muziek voor een adembenemend visueel dansspektakel.  
Vilja duo bestaat uit Bram De Beul en Irina Yakousheva. Samen brengen zij choreografische duetten en solo’s en sterke staaltjes luchtacrobatie in doek, hoepel en straps variërend van klassiek ballet over tango en jazz tot moderne dans.

Wereldwijd cultureel e-peritieven vanuit je luie zetel

De voorstelling vindt dit keer niet plaats in de Magrittezaal van het Casino maar op het podium van het Cultuurcentrum Scharpoord. De wonderen van de techniek zorgen ervoor dat iedereen wereldwijd vanuit zijn/haar luie zetel het volledige concert live kan volgen. Alleen voor een aperitief of een kopje moet je zelf zorgen.

Voor alle info: Cultuurcentrum Scharpoord,  T 050 630 430 of via mail cc.ticket@knokke-heist.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter