Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Reisreportage "Nieuw-Zeeland: het mooiste einde van de wereld" door Guido en Mia Vervoort

Op vrijdag 15 oktober 2021 om 20 uur projecteren Guido en Mia Vervoort in het CC Scharpoord voor vtbKultuur Knokke-Heist (binnen de samenwerking Volksontwikkeling Knokke-Heist en Davidsfonds Knokke) het mooiste van het mooiste uit Nieuw-Zeeland.  

Inleiding door de ambassadrice van Nieuw-Zeeland
Ten oosten van Australië ligt Nieuw-Zeeland, ooit bewoond door Maori’s, 9 maal groter dan België met 4,5 miljoen inwoners. In de 19e eeuw een Britse kolonie, nu een modern westers land. Guido en Mia Vervoort projecteren toffe kusten, zeeleeuwen, dolfijnen, walvissen, weiden vol schapen, koeien, regenwouden, palmbomen, boomvarens, geisers, fumarolen, modderpoelen, ‘pannenkoekrotsen’ en rare halve stenen bollen, de zogenaamde ‘Moeraki boulders’.  Diana Reaich, ambassadrice van Nieuw-Zeeland in België leidt de reisreportage in.  

Voor deze unieke voorstelling kan men met de gezinskaart Volksontwikkeling gratis reserveren in het Cultuurcentrum Scharpoord. Reservatie van genummerde toegangskaarten is verplicht. Losse kaartjes kunnen ook aangekocht worden. Digitale reservatie is niet mogelijk. Er is geen mondmaskerplicht meer, ook niet bij het zich verplaatsen in het Cultuurcentrum en in het CaféCultuur.  

Info:  
vtbKultuur Knokke-Heist / Dominiek Segaert / 0479691865 / dominiek.segaert@skynet.be  
Davidsfonds Knokke / Annie Poissonnier / 0474291968 / annie.poissonnier@gmail.com  
9 EUR / 7 EUR LEDEN DAVIDSFONDS, VTBKULTUUR, UITPAS, STUDENTENPAS - Losse kaartjes dienen op voorhand aangekocht te worden in Scharpoord.   

ABONNEES VOLKSONTWIKKELING: GRATIS MITS RESERVATIE IN SCHARPOORD EN VERTOON GEZINSKAART.  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter