Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Online kookles over vegetarisch broodbeleg, sauzen en dipsauzen

Op donderdag 29 april 2021 van 19.30 tot 21.15 uur organiseert het Cultuurcentrum Knokke-Heist een online kookles. Het maken van vegetarisch broodbeleg en dipsauzen biedt veel nieuwe mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan, ook wanneer je weinig tijd hebt.

In deze cursus leer je zowel hartige crackers maken alsook verschillende soorten beleg en bijpassende dipsauzen. Je maakt kleurrijke, smakelijke maar vooral eenvoudige bereidingen op basis van noten, pitten, zaden, kikkererwten, zuivel, groenten en fruit. Daarnaast is er aandacht voor de kwaliteit van het brood. De bereidingen zijn verrassend in hun eenvoud en gemakkelijk in de huishoudelijke keuken te integreren. Tijdens de online kookles maken de deelnemers twee recepten samen. De overige recepten worden gedemonstreerd waarna er ruimte is voor vragen. Iedereen is welkom om deel te nemen.

Voor meer info: T 050 630 430 of https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/activiteitenkalender/online-kookles-vegetarisch-broodbeleg-sauzen-en-dipsauzen-peter

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter