Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Tentoonstelling MAAK ‘In expositie’

Van 5 tot 7 februari 2021 exposeren de afgestudeerden van de afdeling Beeldende Kunsten van MAAK in de Sint-Niklaaszaal van de kerk van Westkapelle. Er is werk te zien van Rosàngela Arreaza Marval,  Marc Berkers, Christine De Bruyne, Francis De Vroey, Véronique Dumarey, Gabriel Dupont, Annie Gheleyns, Johan Goethals, Nancy Maes, Hubert Martens, Marc Verkinderen, Renate Rammeloo ,  Jan Vandeweghe , Heidi Van Heukelom, Nancy Van Hove, Nathalie Verdonck, Mieke Pieters, Jacques Vermeulen en Otto Willems. 

Eind juni 2020 studeerden 20 leerlingen keramiek, projectatelier, tekenkunst, schilderkunst en fotografie af in moeilijke omstandigheden. Een eindwerk verwezenlijken zonder atelier, keramiek bakken op afspraak, schilderen aan de keukentafel en werk tonen en bespreken via Zoom.  Hun toonmoment als sluitstuk van een 5 jaar durend artistiek proces op de academie werd uitgesteld. 

Tot nu! Deze tentoonstelling werpt aan de hand van een uitgepuurde selectie van werk een blik op de afstudeerprojecten van 2020 en bijgevolg op de diversiteit aan artistieke opleidingen binnen MAAK. 

De tentoonstelling loopt van 5 tot en met 7 februari 2021 in de Sint-Niklaaskerk in Westkapelle en is enkel na reservatie en telkens voor een beperkt aantal bezoekers toegankelijk. 

 Tickets reserveren kan tot zaterdag 6 februari 2021 11 uur. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter