Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature coördinator Werving & Selectie B1-B3

Het gemeentebestuur is op zoek naar een coördinator Werving & Selectie B1-B3 bij de dienst Personeelszaken. Het gaat om een voltijdse job voor onbepaalde duur in contractueel verband. Hieronder lees je de inhoud van deze functie, de voorwaarden en hoe je kunt solliciteren.  

Aanbod 

Je leidt en coacht het team werving & selectie waarbij je verantwoordelijk bent voor de coördinatie, planning en uitvoering van alle selectieprocedures conform de wettelijke bepalingen binnen het gemeentebestuur en het Sociaal Huis. Je begeleidt de juryleden en selectiekantoren in de uitvoering van de procedures met oog voor de brede noden in het bestuur en de juiste match tussen de vacature en het profiel van kandidaat. Sta je daarnaast open voor vernieuwing, digitalisering en optimalisering? Dan is dit de geknipte job voor jou!  

We bieden je flexibele werkuren, ≥ 35 dagen verlof, fietsvergoeding/abonnement openbaar vervoer, maaltijdcheques, tussenkomst internetgebruik, tablet, laptop, smartphone, hospitalisatieverzekering en een bovenal een boeiende job! 

Voorwaarden 

Bachelordiploma  

Solliciteren  

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 18 maart 2021 en voeg je CV, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.  

Info en contact 

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug op onze website. Laila Ali Bacha - vacature@knokke-heist.be - T 050 630 158.  

Er wordt een wervingsreserve aangelegd. Uit deze wervingsreserve kan geput worden voor toekomstige, gelijkaardige functies.  

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter