Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Eline De Munck opent ‘Sea’sonal Store in Knokke met Odette Lunettes

Actrice-presentatrice-influencer Eline De Munck opende op zaterdag 1 mei 2021 de deuren van een gloednieuwe ‘Sea’sonal Store van Odette Lunettes in de Kustlaan 229 in Knokke-Heist. Eline is altijd al een grote fan geweest van brillen en besloot in 2015 om haar eigen brillencollectie te starten. Naast Antwerpen en Gent, is er met Knokke-Heist nu een derde filiaal geopend. Eline De Munck lanceert ook meteen een mooi extraatje: een limited edition 'Knokke Le Zoute'-montuur.

"Wat is er mooier dan een gloednieuwe 'Sea'sonal Store aan de zee? Match made in heaven. Knokke is één van dé vakantieparadijzen in eigen land en bij dat zomers gevoel hoort natuurlijk een mooie zonnebril. Het zijn voor ons - en alle ondernemers - uitdagende tijden maar we blijven verder investeren in ons verhaal. Na Antwerpen en Gent, hebben we hier in Knokke-Heist gekozen voor een soort 'spacey' vibe in onze Store. We kijken er enorm naar uit om iedereen te mogen verwelkomen”, vertelt Eline De Munck.

Het 'Knokke Le Zoute'-montuur is geïnspireerd op de 'Place m'as-tu vu'. "Die ligt niet zo ver van onze store en het is dé plek om met een zonnebril op je gezicht van een terrasje te genieten en te kijken naar iedereen die langsloopt. Wie doet dat niet graag?", zegt Eline De Munck al lachend. Het montuur verschijnt in 1 kleur en wordt in zeer lage oplage geproduceerd. First come first serve dus.

In de 'Sea'sonal Store zijn alle monturen van Odette Lunettes te vinden, zowel de optische als de zonnebrilmonturen. De store is te vinden op de Kustlaan 229 in Knokke en is van maandag tot en met zondag - met uitzondering van dinsdag en woensdag - alle dagen geopend van 10u tot 18u. Tijdens de zomermaanden is de 'Sea'sonal Store 7 dagen op 7 geopend.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter