Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature diensthoofd Milieu, Natuur & Landbouw A1a-A3a

Het gemeentebestuur is op zoek naar een diensthoofd Milieu, Natuur & Landbouw op niveau A1a-A3a. Het gaat om een voltijdse job in contractueel verband voor onbepaalde duur. De functiebeschrijving, aanwervingsvoorwaarden en hoe je kunt solliciteren lees je hieronder.

Aanbod

Je leidt, motiveert en ondersteunt in de eerste plaats het gedreven team van de dienst Milieu, Natuur & Landbouw. Samen met hen streef je naar de optimalisatie van het gemeentelijke milieu-, natuur- en landbouwbeleid. Je deinst hierbij niet terug voor moeilijkere dossiers en weet ingewikkelde milieumaterie en wetgeving toe te passen en te vertalen naar betrokken actoren. Je hebt een vernieuwende kijk op het verder realiseren van een kwaliteitsvolle leefomgeving waarbij natuur en landbouw in harmonie staan met andere beleidsdomeinen binnen de gemeente.

Aanwervingsvoorwaarden

Masterdiploma

EN

Voldoen aan de voorwaarden van omgevingsambtenaar, met name een opleiding gevolgd hebben in de richting van Milieu of minstens 2 jaar relevante beroepservaring inzake de behandeling van vergunningen

EN

In het bezit zijn van een Bekwaamheidsattest Toezichter Milieuhandhaving

EN

Rijbewijs B of deze behalen binnen het jaar na aanstelling

Solliciteren

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 20 mei 2021 en voeg je cv, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.

Info en contact

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug op onze website - vacature@knokke-heist.be - T 050 630 158.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter