Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Versmarkt Decloedt: nu nog groter op nieuwe locatie

Versmarkt Decloedt is al 27 jaar een gevestigde waarde in Knokke-Heist. De voedingszaak met als specialiteit kersverse groenten en fruit opende op 18 december 2020 de deuren van een gloednieuw pand in de Lippenslaan 135-137. Decloedt staat bekend voor de vlotte service, het uitgebreide gamma, de sublieme prijs-kwaliteitsverhouding en de bediening met de eeuwige glimlach.

Versmarkt Decloedt is al 27 jaar een gevestigde waarde in Knokke-Heist. De voedingszaak met als specialiteit kersverse groenten en fruit opende op 18 december 2020 de deuren van een gloednieuw pand in de Lippenslaan 135-137. Decloedt staat bekend voor de vlotte service, het uitgebreide gamma, de sublieme prijs-kwaliteitsverhouding en de bediening met de eeuwige glimlach. Zaakvoerder Peter Decloedt hoopt in zijn nieuwe zaak de klanten op al deze gebieden nóg beter van dienst te kunnen zijn.  

Team Decloedt verwelkomt zijn cliënteel elke dag van 7.30 tot 19.30 uur. Donderdag is de vaste sluitingsdag (uitgezonderd tijdens vakantieperiodes). 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter