Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Sommelier Charlotte Crul laat je proeven van Franse Wijnen via een online wine tasting

Aangezien het op dit moment niet mogelijk is om de cursussen te laten doorgaan in het cultuurcentrum, besliste de dienst Cultuur om de educatieve sessies tot bij de mensen thuis te brengen. Dankzij een investering in professionele apparatuur, kan elke workshop, cursus, lezing en zelfs optreden live worden uitgezonden. De technologie van vandaag zorgt dat er ook interactief kan worden meegedacht van thuis uit. Het voelt dus bijna zoals je er zelf zou bij zijn. Zo werden al enkele cursussen met succes online georganiseerd.

Online cursussen van Cultuurcentrum Knokke-Heist zijn schot in de roos

Begin januari ging de eerste online cursus wijnproeven door. Iedere deelnemer kreeg enkele dagen op voorhand een lekker wijnpakketje aan huis geleverd. Een mooie variatie van bubbels, witte en rode wijnen, geselecteerd door sommelier Charlotte Crul. Charlotte is bekend van Puro Wijnen, maar is ook sommelier bij Cuines 33. Tijdens een online Zoomsessie, lichtte ze de keuze van elke wijn toe, leerde ze de deelnemers welke geuren en smaken je in de wijnen kon herkennen en maakte ze tijd om vragen te beantwoorden. Een leuke en leerrijke activiteit, waarbij je ook nog eens kan genieten van een glaasje goede wijn. Een welgekomen ontspanning in deze tijden.

Tour de France met sommelier Charlotte Crul

Goed nieuws, want wegens groot succes, staat er een nieuwe online wine tasting gepland! Deze keer begeleidt Charlotte Crul je bij het proeven van enkele heerlijke Franse wijnen. De online cursus vindt plaats op vrijdag 26 februari van 20 tot 21.30 uur. Inschrijven kan nog tot en met zondag 21 februari 2021 via deze link. De wijnpakketten met een selectie van 4 Franse wijnen worden vanaf woensdag 24 februari 2021 aan huis geleverd. Installeer je op vrijdagavond 26 februari 2021 voor je scherm, neem er je wijnpakket bij en laat je wegwijs maken door sommelier Charlotte Crul.

Online concert van Goldband en online theater met Sien Vanmaele

Naast deze online cursus, staat er op vrijdag 19 februari 2021 een online optreden met Goldband en op woensdag 24 februari 2021 online theater met Sien Vanmaele op het programma. Het volledige aanbod ontdek je op Cultuurcentrum Knokke-Heist | Knokke Heist (knokke-heist.be)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter