Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature coördinator administratie & onthaal B1-B3 bij de sportdienst

Het gemeentebestuur heeft een vacature voor een coördinator administratie & onthaal bij de Sportdienst. Het gaat om een voltijdse job voor onbepaalde duur in contractueel verband. Hieronder lees je meer over het aanbod, de aanwervingsvoorwaarden en hoe je voor deze functie kunt solliciteren.  

Aanbod

Je leidt het team administratie & onthaal met het oog op een klantgerichte werking. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de goede organisatie van de gemeentelijke sportcentra en zorg je voor de coördinatie & opvolging van de algemene administratie en het budget van de sportdienst.  

Zin om proactief en enthousiast aan de slag te gaan in een sportieve omgeving? Gewoon doen! We bieden je een vast contract, flexibele werkuren, ≥ 35 dagen verlof, maaltijdcheques, internet, tablet, laptop, hospitalisatieverzekering en bovenal een leuke job!

Aanwervingsvoorwaarden

Bachelordiploma  

Solliciteren

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 3 maart 2021 en voeg je cv en motivatiebrief toe. Er wordt een wervingsreserve aangelegd waaruit kan geput worden voor toekomstige, gelijkaardige functies.  

Info en contact

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Raadpleeg de website voor meer info.

Inge Gheleyns – vacature@knokke-heist.be - T 050 630 314

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter