Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature Diensthoofd Muziek, Woord en Dans in MAAK

Het gemeentebestuur is op zoek naar een diensthoofd Muziek, Woord & Dans in MAAK op niveau A1a-A3a. Het gaat om een halftijdse betrekking (19/38ste) voor onbepaalde duur in contractueel verband.  Meer informatie over de functiebeschrijving, aanwervingsvoorwaarden en hoe je moet solliciteren voor deze job, lees je hieronder. 

Aanbod 

Binnen het deeltijds kunstonderwijs is de academie ‘MAAK’ in Knokke-Heist een ontmoetingsplek voor iedereen die zich artistiek wil uiten in beeld, dans, muziek en woord. Als diensthoofd ondersteun je de directeur, draag je bij tot de vormgeving van het beleid en heb je expertise binnen het domein ‘Muziek, Woord & dans’. Daarnaast begeleid & coach je de leerkrachten. We bieden je een vast contract, flexibele werkuren, heel wat verlof, maaltijdcheques, internet, tablet, laptop, hospitalisatieverzekering en bovenal een leuke job! 

Aanwervingsvoorwaarden 

  • Masterdiploma podiumkunsten of gelijkaardig  
  • Min. 5 jaar relevante ervaring binnen het deeltijds kunstonderwijs in het domein podiumkunsten 
  • Bewijs van pedagogische bekwaamheid of dit behalen binnen de 2 jaar na aanstelling in de functie 
  • Bij voorkeur ervaring in het brede kunsteducatieve veld en/of als pedagogisch coördinator 

Solliciteren 

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 17 februari 2021 en voeg je cv en motivatiebrief toe. Er wordt een wervingsreserve aangelegd waaruit kan geput worden voor toekomstige, gelijkaardige functies.  

Info en contact 

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Raadpleeg de website voor meer info. 

Inge Gheleyns – vacature@knokke-heist.be - T 050 630 314 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter