Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Werkzaamheden Elizabetlaan tussen Vissershulde- en Heldenplein

In opdracht van de nutsmaatschappijen moeten de leidingen langs de noordzijde van de Elizabetlaan tussen het Visssershuldeplein en het Heldenplein vervangen en vernieuwd worden. Dit zijn voorbereidende werken in functie van de volgende fase voor de heraanleg van de doortocht van Heist. De nutswerken starten op maandag 19 april 2021 en zullen duren tot eind juni 2021.  

De nutswerken zijn opgesplitst in 3 deelzones. Tijdens de sleufaanleg zal het voor de bewoners niet mogelijk zijn om voor de deur te stationeren. De woning zal wel altijd toegankelijk zijn via voetgangersbrugjes. Het huisvuil moet verzameld worden op een van de vier punten die hiervoor voorzien zijn. Na de werkzaamheden wordt alles tijdelijk hersteld zodat alles opnieuw vlot toegankelijk is.

In het najaar van 2021 zal de wegenisaannemer dan starten met het vernieuwen van de riolering en het wegdek. Van zodra de timing en concrete fasering van die riolering- en wegeniswerken gekend zijn, zal het gemeentebestuur nog communiceren met alle gedetailleerde informatie.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter