Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Fototentoonstelling Unknown Masterpieces

In Unknown Masterpieces editie 2021 brengt het Cultuurcentrum Knokke-Heist 10 te ontdekken fototalenten naar buiten. De aangewende beeldcultuur van de verschillende fotografen is daarbij totaal verschillend omdat de beeldmakers aan storytelling doen die duidelijk uiting geeft van een weloverwogen denkproces. Dat moet de bezoekers toelaten in deze moeilijke tijden tot introspectie te komen, hun levensloop een andere richting te geven. De fotoliefhebber wordt uitgenodigd zijn eigen waarheid in te vullen, de eventuele desoriëntatie weg te schuiven en een positieve dialoog op te zetten met poëtische schoonheid die de weg baant naar een bevredigd gevoel en een optimistische toekomst.

Deelnemende fotografen: Bert Daenen, Olympe Tits, Giannina Urmeneta Ottiker, Leen Brands, Anne Verrassel, Charlotte Mariën, Karel Mus, Hannah Moens, Heleen Vanmaele, Emilie Bonjé.

De foto-expo Unknown Masterpieces is open vanaf 1 mei tot en met 30 mei 2021 en loopt simultaan met de tentoonstelling Morowa van Sylvia Jones in Cultuurcentrum Scharpoord.  

Tickets zijn online beschikbaar via www.fotoknokke-heist.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter