Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacature stafmedewerker boekhouding B1-B3

Het gemeentebestuur gaat over tot de aanwerving van een voltijds stafmedewerker boekhouding op niveau B1-B3 voor onbepaalde duur in contractueel verband. Het aanbod, de aanwervingsvoorwaarden en hoe je kunt solliciteren voor deze functie, lees je hieronder.  

Aanbod 
Heb je talent voor boekhouden en ben je op zoek naar een gevarieerde job met een gezonde dosis uitdaging binnen een heel tof team en een financieel exceptioneel kader? We zijn op zoek naar een enthousiast nieuw teamlid met de nodige professionele boekhoudkundige ervaring. Binnen de dienst Boekhouding zal je een cruciale rol spelen in de jaarlijkse opmaak van het meerjarenplan en de jaarrekening van het lokaal bestuur van Knokke-Heist. Daarnaast bied je ook ondersteuning aan het uitvoerend team van de dienst Boekhouding en aan verbonden entiteiten en ben je aanspreekpunt voor de diensten en externen bij complexe vragen. Je ondersteunt en adviseert graag nieuwe projecten in het kader van verdere digitalisering en bij het in kaart brengen van processen, vernieuwende rapportering,… Geïnteresseerd? Solliciteer! 
We bieden je een vast contract, flexibele werkuren, ≥ 35 dagen verlof, maaltijdcheques, internet, tablet, laptop, hospitalisatieverzekering en bovenal een leuke job! 

Aanwervingsvoorwaarden 
Bachelordiploma waarbij grondige boekhoudkundige ervaring sterk aanbevolen is. 

Solliciteren 
Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 18 april 2021 en voeg je cv en motivatiebrief toe.  

Info en contact 
Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Raadpleeg de website voor meer info. 

Inge Gheleyns – vacature@knokke-heist.be - T 050 630 314 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter