Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Galaconcert door het Vlaams Muziek Theater te zien via stream op paaszondag

Na het succesvolle nieuwjaarsconcert op 17 januari 2021, was het Vlaams Muziek Theater recent opnieuw aan het werk in de schouwburg van het Cultuurcentrum Scharpoord. Daar werd gewerkt aan de opname voor een galaconcert met 5 solisten en 14-koppig salonorkest onder leiding van dirigent Frank Boonen. De solisten Nathalie Denyft, François Jacobs, Kris Wouters, Ann Janssens en Lisa De Rijcke zijn ondertussen al goed gekend bij het publiek van Knokke-Heist. Het Vilja-Duo was ook opnieuw present met indrukwekkende dans en acrobatie.   

Op het programma staan operette en musicalmelodieën om van te genieten. Het volledig programma-overzicht kan je lezen op www.vmt.be bij de informatie over het galaconcert. De duur van het concert is ongeveer 1 uur.    

Dit galaconcert wordt op paaszondag 4 april 2021 om 11 uur gratis gestreamd via deze link: https://tinyurl.com/galaconcertVMT 

Door de goede samenwerking tussen het Cultuurcentrum Knokke-Heist en het Vlaams Muziek Theater, kunnen wij dit galaconcert ook aanbieden aan ons publiek.  Een digitaal paasgeschenk waarbij we blijven uitkijken naar nieuwe live-concerten in de toekomst. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter