Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Meer dan 1000 jongeren en jonge gezinnen vulden woonenquête in

Enkele weken geleden lanceerde de dienst Wonen de woonenquête met de bedoeling om vanuit het beleid zo goed mogelijk te kunnen peilen naar de wensen, bezorgdheden en verwachtingen op vlak van (betaalbaar) wonen bij de doelgroep van 16 tot 40 jaar. De elektronische enquête is nu afgesloten en wordt momenteel verwerkt. 

Meer dan 1000 ingevulde vragenlijsten 

De beoogde doelgroep heeft in elk geval massaal op deze oproep gereageerd.  De dienst Wonen kreeg meer dan 1.000 ingevulde vragenlijsten terug, waarmee de deelnemers een zeer krachtig signaal hebben gegeven. Het gemeentebestuur van Knokke-Heist zal daar dan ook onmiddellijk mee aan de slag gaan.  

Opstart van Woonloket 

Momenteel loopt er al een vacature voor de opstart van een Woonloket, waardoor de gemeente in de nabije toekomst nog beter op alle woonvragen kan antwoorden. Net voor of net na de paasvakantie zullen de verwerkte resultaten van de woonenquête gepubliceerd worden via de diverse gemeentelijke communicatiekanalen. Personen die specifieke vragen over het woonbeleid hebben, kunnen ook altijd een mail sturen naar woonwinkel@knokke-heist.be  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter