Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Ook in 2021 wordt de duurzame shuttleservice van Knokke-Heist voortgezet

Goed nieuws: nog tot en met 28 februari 2021 kunnen alle inwoners, tweedeverblijvers en bezoekers blijven gratis gebruik maken van de elektrische & coronaproof shuttledienst van Knokke-Heist. De duurzame shuttlebussen zijn bovendien voor ouderen en minder-mobiele personen een vervoersoplossing die de gemeente wil blijven aanbieden.  

Shopping Shuttle 

De Shopping Shuttle verbindt de belangrijkste winkelstraten met elkaar. Deze shuttledienst rijdt op vrijdag, zaterdag en zondag, ongeveer ieder half uur, van 11 tot 20 uur. Met een laatste vertrek aan halte Alfred Verweeplein om 18.30 uur. Het parcours werd ingekort waardoor de shuttle niet langer passeert langs de haltes Duinenwater en Jeugdherbergstraat, maar nu rechtstreeks start en eindigt aan het Alfred Verweeplein.  
 
Zwin Shuttle 
Je kan ook nog steeds aan boord hoppen op een tweede lijn binnen deze elektrische shuttledienst, de Zwin Shuttle. Het geschikte vervoersmiddel voor natuurliefhebbers die de groene Zwinomgeving willen ontdekken, een frisse neus willen ophalen of genieten van een gezonde wandeling. Deze shuttles rijden op vrijdag, zaterdag en zondag van 9.30 uur tot 18 uur, dit bij benadering ieder uur in beide richtingen. Met een laatste vertrek aan halte Minigolf om 17.30 uur.   

Tijdens Belgische vakantieperiodes rijden de shuttlebusjes 7/7 volgens dezelfde diensturen.   

Let op: de shuttles zijn een openbaar vervoermiddel, dus de coronamaatregelen gelden ook hier!  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter