Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Inschrijvingen Het Speelplein en Vakantieplus voor de krokus- en paasvakantie van start

Binnenkort is het alweer krokusvakantie. De jeugddienst van Knokke-Heist voorziet, zoals elke vakantie, opnieuw een leuke reeks Vakantieplusstages. De hele vakantie lang kunnen kinderen er ook terecht op Het Speelplein in De Marge (Knokke) of De Korenbloem (Heist). Enthousiaste monitoren ontvangen de kinderen met open armen en doen er alles aan om hen een fantastische vakantie te bezorgen.  

Op vrijdag 15 januari 2021 vanaf 18 uur starten de online inschrijvingen voor de V+-stages en speelpleinwerking tijdens de krokus- en paasvakantie. De dienst Jeugdcultuur biedt telefonische ondersteuning van 18 tot 19.30 uur via T 050 630 800. Zaterdag 16 januari 2021 kan je vanaf 9 uur enkel telefonisch inschrijven via T 050 630 800 of 050 630 430 en dus niet aan de balie in de Marge of Scharpoord. 

Het is een goed idee om snel in te schrijven, want door de maatregelen die moeten worden genomen, zijn de plaatsen extra populair. Alle kinderen worden ingedeeld in bubbels, zodat de contacten kunnen worden beperkt. Neem snel een kijkje in de brochure en ontdek het ruime aanbod. Heb je een creatieve duizendpoot, een podiumbeest, dierenvriend of sportliefhebber in huis? Er is voor elk wat wils! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter